Ledige stillinger

Ledige stillinger

E-COMMERCE MANAGER TIL SKOBRANDET BILLI BI

Billi Bi er en dansk design virksomhed der har været under betydelig udvikling de sidste to år og vi har store forventninger til fremtiden og den videre udvikling af vores online univers. Med et solidt bagland og en stærk fysisk tilstedeværelse er vi nu klar til at indtage det digitale marked på et større plan end hidtil, og søger derfor en erfaren E-Commerce Manager, som kan bidrage til at nå vores vækstmålsætninger.

Vi søger en skarp, målrettet E-Commerce Manager med stærke relationelle kompetencer til at tage med os på denne rejse; en rejse, hvor brandets fulde potentiale og stærke identitet skal frembringes og formidles ud på vores online platforme med ønsket om at optimere og videreudvikle den online tilstedeværelse på eksisterende såvel som nye markeder.

Du får muligheden for at spille en afgørende rolle i vores videre vækst og blive en vigtig spiller i implementeringen af Billi Bi’s digitale strategi. Vi tilbyder et inspirerende og positivt arbejdsmiljø på en kreativ og ambitiøs arbejdsplads med lavt til loftet, og vi har brug for en person med det store overblik - som kan uddelegere, men også selv eksekvere. Det er absolut essentielt, at du kommer fra en E-commerce managerrolle med minimum 3-5 års erfaring, da vi leder efter en erfaren digital profil.

Opgaver og ansvarsområder:

• Monitorering, optimering og afrapportering vedr. udviklingen på www.billibi.com

• Salgsfremmende vedligeholdelse, drift og videreudvikling af eksisterende webshop, herunder ansvar for det daglige salg og budgetter

• Optimere vores online univers baseret på data og grundig analyse i bl.a. Google Analytics, herunder jævnlig afrapportering

• Ansvar for videreudvikling og implementering af e-commerce og online marketingstrategier

• Teste, evaluere og optimere marketing- og e-handelsinitiativer, herunder sparring med marketing på kommercielle nyhedsbreve og salgsoptimering

•Ledelse af samtlige e-commerce og online projekter, herunder fungere som 1st. point of contact til mediebureauer ift. online annoncering, Google Ads, SOME Ads og leadgenerering.

• Ansvar for produktbeskrivelser og indhold samt løbende kvalitetskontrol af sitet.

• Ansvarlig for nyhedsbreve og automation flows

Faglige kompetencer

• Stærk forretningsforståelse og kommerciel orientering samt indgående forståelse for digital markedsføring

• Du har erfaring med Magento, Klayvio, Google Analytics, Google Merchant Center,

Facebook Business Manager

• Du er ekspert i CRO-optimering og tænker det ind i alt, hvad du laver på sitet

• Grafisk øje med kendskab til Photoshop, InDesign og billedredigering

• Du har stærke analytiske evner og en solid forståelse for, hvordan man konverterer data til salgsresultater

• Du er tryg ved, og kan lide at formulere dig flydende på dansk såvel som engelsk med et kommercielt mind-set

• Minimum 3-5 års erfaring fra lignende stilling er en fordel

Personlige kompetencer:

Detaljeorienteret med et skarpt overblik. Du har æstetisk sans og et grafisk øje samt en effektiv, systematisk, proaktiv og en hands-on tilgang. Du er positiv, handlekraftig og udadvendt, initiativrig, selvkørende, struktureret og empatisk. Derudover sætter vi stor pris på et imødekommende og smilende væsen, som har lyst til at bidrage til den nære, gode og kollegiale stemning.

Det vil selvfølgelig være en fordel, hvis du allerede har kendskab til Billi Bi’s univers eller har arbejdet med mode, dog er dine e-commerce kompetencer det vi vægter mest.

Arbejdssted: Billi Bi’s hovedkontor i Kokkedal

Tiltrædelse:

Hurtigst muligst - senest 1. juli 2022

Ansøgningsfrist:

25/4/2022, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat til stillingen.

Kontakt:

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så send din ansøgning og CV samt eventuelle relevante bilag og foto til job@billbi.com, ATT Sheena-Marie mærket “E-Commerce & Webshop Manager”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sheena-Marie Lüscher på email job@billibi.com eller på telefon 61715848.