EN

Billi Bi

Menu

LEDIGE STILLINGER


SUPERSÆLGER (barselsvikariat)

Vi søger en udadvendt, ambitiøs og vigtigst af alt erfaren supersælger til Billi Bi Concept Store i Frederiksberg Centret. Vi forventer, at du er menneskekender og således i stand til at give samtlige kunder en unik oplevelse i vores skounivers.

OM OS:
Vi har 2 konceptbutikker i København, hvor vi forhandler lækre kvalitetssko til mode- og kvalitetsbeviste kvinder. Vi er et stærkt salgsteam bestående af 13 dygtige sælgere der har fingeren på pulsen og brænder for vores brand.

OM STILLINGEN:
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Din primære opgaver vil bestå af salg, kundeservice, vareoprettelse, lagerstyring og at indgå i den daglige drift af butikken. Din vigtigste opgave vil være at sælge og det forventes at du sammen med det øvrige salgsteam øger omsætningen ved indgående kundekendskab og diverse salgsteknikker.

OM DIG:
Vi forventer at du har erfaring med salg og kundeservice på et højt plan. Uddannelse indenfor butiksbranchen er et plus, men ikke en nødvendighed. Du skal kunne bevare overblikket i pressede situationer og gå forrest. Du skal besidde gode kommunikationsevner og være en teamplayer. Du har et godt og smittende humør og har evnen til at kunne rådgive dine kunder og vigtigst af alt give dine kunder en fantastik oplevelse i butikken.

ANSØGNINGSFRIST:
Hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

TILTRÆDELSE:
Senest d. 1. august 2019.

ANSØGNING:
Grib denne unikke chance for en attraktiv stilling i Københavns førende skobutik. Send os en kort motiveret ansøgning, CV, eventuelle referencer og et vellignende foto til: job@billibi.com, Att: Sheena-Marie. I emne feltet skrives Supersælger Frederiksberg.

---

Billi Bi Concept Store er altid på udkig efter engageret og kompetent personale, som ønsker at arbejde i modeindustrien.

Send os en uopfordret ansøgning til:

Billi Bi Concept Store
Købmagergade 27
DK-1150 København K

Eller send den pr. mail til:

job@billibi.com

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok