Ledige stillinger

Ledige stillinger

SALES ASSISTANT // DELTID

Vi søger en udadvendt, ambitiøs Sales Assistant til Billi Bi Concept Store. Vi forventer, at du er menneskekender og således i stand til at give samtlige kunder en unik oplevelse i vores skounivers.

OM OS: Vi har 2 konceptbutikker i København, hvor vi forhandler lækre kvalitetssko til mode- og kvalitetsbeviste kvinder. Vi er et stærkt salgsteam bestående af 13 dygtige sælgere der har fingeren på pulsen og brænder for vores brand.

OM STILLINGEN: Stillingen er en deltidsstilling på min 8 timer pr. uge. Din primære opgaver vil bestå af salg, kundeservice, vareoprettelse, lagerstyring og at indgå i den daglige drift af butikken. Din vigtigste opgave vil være at sælge og det forventes at du sammen med det øvrige salgsteam øger omsætningen ved indgående kundekendskab og diverse salgsteknikker.

OM DIG: Vi forventer at du har erfaring med salg og kundeservice på et højt plan. Uddannelse indenfor butiksbranchen er et plus, men ikke en nødvendighed. Du skal kunne bevare overblikket i pressede situationer og gå forrest. Du skal besidde gode kommunikationsevner og være en teamplayer. Du har et godt og smittende humør og har evnen til at kunne rådgive dine kunder og vigtigst af alt give dine kunder en fantastik oplevelse i butikken.

ANSØGNINGSFRIST: Hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

ANSØGNING: Grib denne unikke chance for en attraktiv stilling i Københavns førende skobutik. Send os din ansøgning, CV, eventuelle referencer og et vellignende foto til: job@billibi.com, Att: Sheena