EN

Billi Bi

Menu

LEDIGE STILLINGER

Billi Bi Concept Store er altid på udkig efter engageret og kompetent personale, som ønsker at arbejde i modeindustrien.

Send os en uopfordret ansøgning til:

Billi Bi Concept Store
Købmagergade 27
DK-1150 København K

Eller send den pr. mail til:

job@billibi.com


SUPERSÆLGER

 Vi søger en udadvendt, ambitiøs og vigtigst af alt erfaren supersælger til Billi Bi Concept Store. Vi forventer, at du er menneskekender og således i stand til at give samtlige kunder en unik oplevelse i vores skounivers. 

OM OS: 
Vi har 2 konceptbutikker i København, hvor vi forhandler lækre kvalitetssko til mode- og kvalitetsbeviste kvinder. Vi er et stærkt salgsteam bestående af 14 dygtige sælgere der har fingeren på pulsen og brænder for vores brand.    

OM STILLINGEN: 
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Din primære opgaver vil bestå af salg, kundeservice, vareoprettelse, lagerstyring samt at indgå i den daglige drift af butikken. Din vigtigste opgave vil være at sælge og det forventes, at du sammen med det øvrige salgsteam øger omsætningen ved indgående kundekendskab og diverse salgsteknikker. 

OM DIG: 
Vi forventer, at du har erfaring med salg og kundeservice på et højt plan. Uddannelse indenfor butiksbranchen er et plus, men ikke en nødvendighed. Du skal kunne bevare overblikket i pressede situationer og lede vejen for de øvrige salgsassistenter imod den gode salgsoplevelse for vores kunder. Du skal besidde gode kommunikationsevner og være en teamplayer. Du har et godt og smittende humør, og har evnen til at kunne rådgive dine kunder og vigtigst af alt give dine kunder en fantastik oplevelse i butikken.  

ANSØGNINGSFRIST: 
10. maj 2018. Vi afholder samtaler løbende. 

ANSØGNING: 
Grib denne unikke chance for en attraktiv stilling i en af Københavns førende skobutikker. 
Send os din ansøgning, CV, eventuelle referencer og et vellignende foto til: job@billibi.com, Att: Sheena

Vi behandler alle henvendelser fortroligt. 

TILTRÆDELSE: 
1. juli 2018

ARBEJDSSTED: 

Billi Bi Concept Store
Frederiksberg Centret
Falkoner allé 21, Butik 1220 
2000 Frederiksberg

Billi Bi bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og gøre dine køb hurtigere. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere

ok