Influencer’s favourites

Influencer’s favourites | Ilirida Krasniqi

Mød Ilirida Krasniqi - passioneret modeelsker og skoentusiast. Til dagligt er hun tandlæge, bor i København og er desuden kendt influencer under navnet @iliridakrasniqi. Billi Bi har spurgt hende hvilke steder, som er hendes favoritspots i København, samt hvilke Billi Bi styles hun elsker mest lige nu.

Bedste brunch?

Granola, som ligger på en af mine yndlingsgader i København. Den parisisk inspirerede café har en perfekt brunchmenu og en nonchalant dansk atmosfære.


Bedste shopping?

Jeg handler for det meste online, hvilket betyder, at jeg meget sjældent handler bestemte steder. Jeg vil ikke engang anbefale at lave luksus vintage shopping i København, fordi det er meget dyrt sammenlignet med andre byer rundt omkring i Europa. Alle mine vintageskatte er købt i Italien / Frankrig / på Vestiare Collective. Men hvis du falder over en Røde Kors butik, kan du altid finde den perfekte blazer, hvid skjorte og andre vintage skatte til overkommelige priser.


Bedste restaurant?

Hvis jeg virkelig vil i feststemning, booker jeg enten bord hos Babylon eller Falang Asiateria. Babylon ligger lige ved søerne, og hvis vejret er godt få et bord udenfor. Restauranten bliver til en klub, Søpavillonen, hvilket betyder, at din middag automatisk bliver til en fest. Supernemt. Falang Asiateria laver thailandsk mad, og hvis du er en gruppe mennesker, kan du booke karaoke-værelset og få en rigtig sjov aften. Restauranten ligger tæt på Kødbyen, hvor festen kan fortsætte.

Filtrer
Filtre
Farve
Størrelse

10 varer

Set Descending Direction
per side