EN

Billi Bi

Menu

Spørgsmål og svar

Hvilke lande leverer I til?

Under Levering kan du få mere information om leveringsmetoder, leveringstid, fragtomkostninger samt hvilke lande vi sender til.
Hvis du fortsat har spørgsmål omkring levering, kontakt da venligst webshop@billibi.com.

Jeg har ikke modtaget min ordrebekræftelse

Når du placerer en ordre på billibi.com modtager du, efter få minutter, en ordrebekræftelse på mail. Hvis du ikke har modtaget din ordrebekræftelse på mail, tjek da eventuelt dit spamfilter. Den manglende ordrebekræftelse kan desuden skyldes, at den angivne mail ikke er korrekt. Selvom du ikke har modtaget en ordrebekræftelse, er det stadig muligt at din ordre er gået korrekt igennem og du bedes derfor venligst kontakte os inden du placerer en ny ordre. På den måde undgår vi eventuelle dobbeltbestillinger.
 

Hvornår bliver min pakke afsendt?

Vi bestræber os på at behandle og levere din pakke indenfor 1-3 hverdage. Ved bestilling på hverdage inden kl. 10, forventer vi at kunne levere varen til dig indenfor 2 hverdage. Leveringstider er et udgangspunkt og vi tager forbehold for udsalg, da der her må forventes længere leveringstid.  

Jeg har bestilt 'Pick up in store' - hvornår kan jeg afhente min ordre?

Alle ordrer bestilt før kl. 10 er som regel klar til afhentning samme dag. Afvent venligst en bekræftelsesmail som angiver hvilket tidspunkt din ordre er klar til afhentning. Det er ikke muligt at afhente din ordre førend du har modtaget denne mail. Din ordre vil blive opbevaret indtil afhentning, men afhent venligst hurtigst muligt. 


Hvordan returnerer jeg en vare?

Hvis du fortryder dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret efter varen er modtaget. For at benytte din retur- og fortrydelsesret skal du indenfor 14 dage efter varens modtagelse, enten returnere varen eller have informeret Billi Bi på webshop@billibi.com. Varen skal returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den, samt returneres i original emballage. Yderligere skal din faktura og en udfyldt returformular, som du modtog med pakken, vedlægges.

Køber står selv for forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering. 

Returadressen er: 

Billi Bi Concept Store
Købmagergade 27
1150 København K 
Danmark 

Du er også velkommen til returnere i en af vores Concept Stores. Husk blot at medbringe den vedlagte faktura som købsbevis.  

Størrelsen passer ikke - kan jeg bytte til anden størrelse?

Du kan både ombytte per post og ved returnering i en af vores Concept Stores. Læs mere om betingelserne ved ombytning her. Vær opmærksom på, at det er kun muligt at ombytte til anden størrelse så længe at den ønskede størrelse fremgår på vores webshop.

Hvad er skaftvidden på de langskaftede støvler?

Skaftvidden fremgår af navnet på støvlen og måles i cm i omkreds.

Smal vidde: 31,0 cm
Normal vidde: 34,0 cm
X vidde: 37,5 cm
XX vidde: 40 cm.

Jeg fortryder mit køb - kan jeg annullere min ordre? 

I tilfælde af at du ønsker at annullere din bestilling, bør du hurtigst muligt kontakte os på webshop@billibi.com. Har du allerede modtaget en mail om at varen er afsendt, er det desværre ikke længere muligt at annullere købet. I det tilfælde skal varen returneres som et hvert andet fortrudt køb, efter du modtager varen med posten. 
 

Der er en fejl på varen - hvad gør jeg?

Inden vi afsender din vare, bestræber vi os på, at det bestilte produkt er I den bedst mulige stand. I tilfælde af du modtager et defekt produkt eller at det bestilte produkt ikke stemmer overens med din forventning, bedes du kontakte os på webshop@billibi.com. Vær opmærksom på at webshoppen deler lager med vores butik på Købmagergade, hvorfor det kan forekomme, at produkter solgt på webshoppen, kan være blevet prøvet på af andre kunder. Dette opfatter vi ikke som værende en mangel. 

Får I skoen tilbage i min størrelse?

Hvis du har spørgsmål vedrørende om vi får en style tilbage på lager som du ønsker at købe på billibi.com eller i en af vores Concept Stores, kontakt da venligst vores butik på: store@billibi.com. Drejer din forespørgsel sig om en anden forhandlers sortiment, kontakt venligst vores hovedkontor på: billibi@billibi.dk. 
 

Jeg har sendt retur - hvornår får jeg mine penge tilbage?

For mere information om returnering og kreditering, se Returnering.
 

Der mangler en vare i min levering

Såfremt der mangler en vare i den pakke du har modtaget eller du har modtaget et forkert produkt, beklager vi mange gange. Kontakt os hurtigst muligt på webshop@billibi.com, så vi kan finde en løsning på problemet.
 

Kan I pakke min ordre ind som gave?

Ja, når du lægger en ordre hos Billi Bi har du mulighed for at få din ordre pakket smukt ind som gave. Vi tilbyder lige nu to typer indpakning, som kan findes under Tilbehør på hjemmesiden eller ved at søge på "gaveindpakning" i søgefeltet. Denne service koster DKK 15 og tilbydes ikke under udsalg. 

 

Hvordan får jeg besked om nye varer, lagersalg og gode tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nye varer, udsalg, VIP events og gode tilbud. Du kan tilmelde dig ved hjælp af nedenstående formular på venstre billede. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved hjælp af afmeldingslinket i det seneste nyhedsbrev. 

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok