EN

Billi Bi

Menu

Retur- og fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb, har du en fortrydelsesret på 14 dage efter du har modtaget varen. For at retur- og fortrydelsesretten kan udnyttes, skal du enten have returneret varen eller have informeret Billi Bi på webshop@billibi.com omkring din fortrydelse inden 14 dage efter du har modtaget varen. Varen skal som udgangspunkt returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den samt returneres i original emballage. Såfremt dette ikke er tilfældet eller varen har været håndteret på anden måde, end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på, tilbagebetales købsbeløbet kun delvist.

Du er velkommen til at returnere dit køb i en af vores Concept Stores (København K og Frederiksberg) i stedet for at sende med post. Vær dog opmærksom på, at beløbet vil blive tilbagebetalt til det anvendte betalingskort og du vil modtage en email-kvittering på den angivne emailadresse. Denne email-kvittering modtages straks og er dit bevis for indlevering. Ved returnering i butikken skal den vedlagte faktura medbringes som købsbevis.

Ved returnering via post bedes du vedlægge fakturaen samt en udfyldt returformular, som medfulgte i pakken da du modtog den. Vær opmærksom på, at køber selv står for forsendelsesomkostningerne ved retur via post samt at pakken skal afsendes med omdeling.

Returadressen er:

Billi Bi Concept Store
Vibe Allé 5
2980 Kokkedal

Bemærk, at såfremt pakken alligevel sendes uden omdeling, vil denne ikke blive afhentet og derfor sendt retur til afsender efter 14 dage.

Billi Bi tilbagebetaler købsprisen hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur eller senest 14 dage efter vi har modtaget dokumentation for din beslutning om fortrydelse samt dokumentation for varens returnering. Billi Bi tilbagebetaler kun returvaren, såfremt at returvaren lever op til betingelserne for, at retur- og fortrydelsesretten kan udnyttes. Vær opmærksom på, at hvis du har betalt med Mastercard kan der gå op til to uger efter kreditering, før pengene er synlige på din konto.


Ombytning

Ønsker du om ombytte den vare du har modtaget til en anden style eller størrelse kan det gøres på to måder.

Hvis du ønsker at sende retur per post:
Såfremt du ønsker en anden style/størrelse, og denne er tilgængelig på vores webshop, kan vi tilbyde dig en returfragtfri ombytning. Dette tilbyder vi til danske og svenske adresser. Det fungerer således at du lægger en ordre på den ønskede størrelse og bekræfter dette på mail til webshop@billibi.com, hvorefter vi kan generere et returlabel til dig så du kan sende din oprindelige ordre tilbage til os på vores regning. Returlabel'et skal blot udprintes og påklistres forsendelsesposen. Den oprindelige ordre vil blive taget retur samme dag som modtagelse.


Hvis du ønsker at ombytte i en af vores Concept Stores:
Du er meget velkommen til at returnere dit webshopkøb i en af vores Concept Stores og bytte til en anden style/størrelse i butikken. Vær dog opmærksom på, at beløbet for webshopordren af sikkerhedsmæssige årsager vil blive tilbageført til det anvendte betalingskort automatisk via vores system og der derfor skal lægges en betaling på det nye par via kassesystemet i butikken.

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok