Vores passion

"Det er vigtigt for mig at have det sjovt, når jeg laver en ny kollektion og finde på nogle nye skæve vinkler på forskellige designs. Noget som ser nyt og inspirerende ud, uden at vi mister det DNA vi har opbygget siden starten i 1993"

- Carsten Friis, CEO

Designprocessen

Vi starter med at lave en tegning, en tegning som vi udfører i hånden. Den tegning overgiver vi til vores modelist, som sidder og skærer skabelonen i hånden. Den skabelon der senere bliver skåret ud fra skindet, skindet til overlæderet, til hælene. Alt er håndarbejde ved Billi Bi.

Materialerne

Du køber et par sko hos Billi Bi, hvis du går op i et lækkert design og et produkt som er lavet i hænderne, i topkvalitet, hvor der er kælet for detaljerne og pasformen, som gør skoene fantastiske at have på. Alle materialer, fra skindet til udsmykninger og lynlåse er nøje udvalgte, så vi altid sikrer den højeste kvalitet og den længste holdbarhed.

Detaljerne

Billi Bi’s motto er Passion & Care. Vi er alle sammen dybt passionerede omkring det vi laver og vi er meget omhyggelige for at levere et produkt, som lever op til vores egen høje standard. Kvalitet ligger i detaljen og Billi Bi sko er designet med de mindste detaljer for øje, lige fra unikke logosåle til ægte metalkæder og andre dekorative elementer.

Komforten

Hos Billi Bi vægter vi komfort lige så højt som kvalitet. Alle vores sko gennemgår en omhyggelig og utrættelig kvalitetskontrol, hvor pasforme og materialer afprøves, justeres og forbedres indtil vi er 100% tilfredse med produktet og du kan være sikker på, at du får et par behagelige sko, hvor komforten er i højsædet.

Vores historie

Et skoeventyr som startede i 1993 med en fransk muslingsuppe og en drøm om at skabe trendy og edgy sko til unge kvinder

Produktionen

Oplev håndværket af vores sko på famileejede fabrikker i Spanien & Portugal

Bæredygtighed

Se hvordan vi arbejder for en mere bæredygtig verden