Chunky støvler

Guide: Sådan finder du de bedste chunky støvler til efteråret

Efteråret er sæson for nye sko, og hvis der særligt er en slags støvle, som du bør overveje at anskaffe dig, så er det den chunky model.

Chunky støvler er blevet populære som aldrig før, og det er særligt den tykke og mere voluminøse sål, som bliver stadig mere populær.

Der findes et bredt udvalg af flotte chunky støvler i forskellige modeller. Du kan blandt andet finde chunky modeller i blandt støvletter fra Billi Bi eller Billi Bi-ankelstøvle, Billi Bis lange støvler og Billi Bis ruskindsstøvler.

Her på siden får du en guide til at finde de perfekte støvler til dine ønsker og behov, så du kan være rigtig godt gående, når de kolde måneder melder deres ankomst.

Derfor er chunky støvler populære

Uanset om du i forvejen har chunky støvler som en fast del af din skohylde, eller først overvejer at investere i et par nu, så er der flere gode grunde til at vælge en chunky støvle til denne sæson. Chunky støvler er både behaglige, praktiske og kan nemt løfte mere end ét look, lige fra en smuk feminin kjole til et par grungy jeans eller et par elegante suiting bukser.

Shop chunky støvler der matcher din personlige stil

Selvom støvlerne nok mest er kendt for deres chunky sål, der giver et moderne og edgy look, så er der også et par andre ting, du med fordel kan holde øje med i denne sæson:

Den firkantent skosnude

Hvis du vil være helt med på årets skomode, kan du med fordel kigge efter støvler med en firkantet snude. Den 90’er-inspirerede snude er med til at understrege støvlens moderne udtryk.

Masser af detaljer

Tendensen med de kædebesatte sko kan fortsat spores på catwalken denne sæson. Generelt er det detaljernes år, og eksempelvis kæder kan sætte et råt aftryk på dit look. Spænder, remme, nitter og andre detaljer være med til at give et par chunky støvler et iøjefaldende look.

De eftertragtede chunky støvler kan styles på mange forskellige måder, men én ting er helt sikkert: de løfter ethvert outfit. Uanset om du er til lange, korte, feminine eller rå støvler, findes der et par til enhver smag.

Hvilke chunky støvler skal jeg vælge?

Hvis du er høj og har slanke ben, kan et par chunky støvler få dine flotte ben til at se endnu længere ud. Du vil nemt kunne få chunky fodtøj til at se smart ud, da du ikke behøver nogen særlig højde på støvlerne.

I nogle tilfælde, kan højde også være lig med store fødder. Hvis du vil undgå, at dine fødder ser alt for lange ud, bør du gå uden om chunky støvler, der er alt for spidse.

Er du høj og har muskuløse ben, vil du se fantastisk ud i et par støvler med lidt hæl, da det automatisk slanker en smule. Støvler med detaljer er også et rigtig godt valg til dig.

Hvis du er lav og har slanke ben, vil chunky støvler med plateau være rigtig flotte til dig. De er nemlig med til at skabe en illusion om længere ben. Vil du undgå at opdele fod og ben, skal du ikke gå efter støvler med en rem omkring foden.

Sidst, men ikke mindst, bør du gå efter en mere simpel sko, hvis du er lav og har mere kraftige ben. Mange detaljer og remme kan få dine ben til at synes bredere. Til gengæld vil hælen give dig en skøn højde og kropsholdning.

Få dine chunky støvler til at holde hele sæsonen med imprægnering

Inden du går i gang med at pleje og imprægnere dine sko, er det vigtigt, at du kender til materialet. Der er nemlig stor forskel på, om du skal pleje dine støvler af læder eller skind. I værste tilfælde kan du faktisk risikere at ødelægge dit fodtøj, hvis du plejer det forkert. Du kan læse vores guide til imprægnering af sko ved at klikke her.

God fornøjelse med at finde de bedste chunky støvler til dig – og godt efterår!