Bæredygtighed

"Hos Billi Bi arbejder vi hårdt for at minimere vores miljømæssige og sociale påvirkning. vi ser det som vores moralske forpligtelse løbende at finde nye bæredygtige veje, som kan bidrage med en positiv effekt på miljøet i dag og i fremtiden."

- Carsten Friis, CEO

Bæredygtig produktion

Billi Bi er medlem af Leather Working Group, som arbejder på at forbedre hele værdi- og forsyningskæden for læderproduktion bl.a. i forhold til reduktion af vand og energiforbrug. Med vores LWG-medlemskab sikrer vi, at alle læderproducenter og garverier overholder regler om social ansvarlighed og mindre kemi.

Recycled emballage

Hos Billi Bi er vi meget opmærksomme på vores forbrug af materialer og forsøger løbende at mindske vores påvirkning af miljøet. Derfor benytter vi også kun poser fremstillet i CO2-neutralt og genanvendeligt materiale. Vores I'm green poser produceres ved hjælp af ethanol fra sukkerrør - et naturligt og genanvendeligt materiale. Alle vores skoæsker er desuden fremstillet af genanvendeligt FSC-materiale.

Vi støtter FNs verdensmål

For at minimere vores sociale og miljømæssige påvirkning på vores dyrebare jord har Billi Bi truffet en beslutning om at indarbejde de globale mål for bæedygtig udvikling i vores bæredygtighedsstrategi med fokus på 3 mål, hvor vi føler, at vi kan få størst effekt: Ligestilling mellem kønnene, rent vand og sanitet, ansvarligt forbrug og produktion.

Produktion

Oplev håndværket af vores sko på familieejede fabrikker i Spanien & Portugal.

Vores passion

Læs om vores lidenskab for materialer, pasforme & detaljer i vores designs.

Vores historie

Et skoeventyr som startede i 1993 med et fransk muslingsuppe og en drøm om at skabe trendy og edgy sko til unge kvinder.