Julehandel

JULEHANDEL

FORLÆNGET RETURRET
Billi Bi tilbyder forlænget returret ved køb af julegaver på www.billibi.com. Julegaver købt hos Billi Bi kan returneres til og med den 9. januar 2022. Hos Billi Bi har du normalt 14 dages returret, efter du har modtaget varen, hvis du fortryder dit køb. Varen skal som udgangspunkt returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den samt returneres i original emballage. Julegaver kan returneres ved at sende dem retur til vores adresse:

Billi Bi Concept
Vibe Allé 5
2980 Kokkedal
Att. Webretur

Du er også velkommen til at bytte/returnere din julegave i en af vores Concept Stores (København K og Frederiksberg) i stedet for at sende med post. Vær dog opmærksom på, at beløbet vil blive tilbagebetalt til det anvendte betalingskort, og du vil modtage en email-kvittering på den angivne emailadresse. Denne email-kvittering modtages straks og er dit bevis for indlevering. Ved returnering i butikken skal den vedlagte faktura medbringes som købsbevis.
Ved returnering via post bedes du vedlægge fakturaen samt en udfyldt returformular, som medfulgte i pakken da du modtog den. Vær opmærksom på, at køber selv står for forsendelsesomkostningerne ved retur via post samt, at pakken skal afsendes med omdeling. Vi tager IKKE retur ved fysisk fremmøde på vores adresse.

LAD OS STÅ FOR INDPAKNINGEN (Gælder fra d. 30/11-21)
Hos Billi Bi kan du få pakket dine julegaver ind, således de er klar til at blive lagt under juletræet. For at få indpakket dine julegaver skal du blot lægge gaveindpakning som produkt i indkøbskurven ved betalingen. Denne service koster 30 kroner.

Bestil senest den 20. december 2021 og vær sikker på at modtage dine julegaver ind juleaften.