Guide til efterårs- og vinterstøvler

Guide: Sådan finder du de bedste efterårs- og vinterstøvler til dame

Efteråret er en fantastisk årstid, hvor naturen viser sig fra en af sine absolut smukkeste sider og samtidig er det også tid til at genopfriske din skogarderobe med nye efterårs- og vinterstøvler.

Når du vil være godt klædt på til de kolde måneder, er det vigtigt at have det helt rigtige fodtøj. Her på siden får du en guide til de bedste styles til efteråret og vinteren.

Hvilke støvler skal jeg vælge?

Mange gør sig ofte en del overvejelser, når det gælder shopping af nye støvler. Og sådan bør det i virkeligheden også være. Når du shopper fodtøj til efteråret og vinteren er det en god idé at forberede dig på de forskellige behov vind og vejr kan stille til dit fodtøj. Forbered dig godt og dine støvler vil holde i mange sæsoner frem.   

Der findes rigtig mange forskellige efterårs- og vinterstøvler, og hver sæson vil du hos Billi Bi blive præsenteret for nye og aktuelle modetendenser inden for skomode. Uanset om du har et råt, feminint, stilet eller et elegant look, vil du kunne finde et par støvler, der matcher din personlige stil hos Billi Bi.

Støvler fremstilles typisk i mange forskellige farver. Hvis du er i tvivl om, hvilken farve du skal vælge, kan du altid gå efter et par sorte støvler. Sorte støvler passer til langt det meste, og så klæder de enhver kvinde.

Hvis du går efter et råt look, kan du eksempelvis kigge efter støvler med hæl, spænder, nitter eller andre flotte detaljer. Drømmer du om et mere elegant udtryk, bør du vælge fodtøj med mere feminine og bløde detaljer.

Hvis du er på udkig efter et par støvler, der kan bruges i flere år rent modemæssigt, er der god grund til at shoppe en mere tidløs model. Tidløse støvler behøver dog ikke at være kedelige støvler, og du kan ofte finde varianter, der er både moderne og tidløse.

Kend materialet på dine efterårsstøvler og vinterstøvler

Når du shopper støvler til efteråret og vinteren, bør du naturligvis også gå efter andet end blot looket og stilen. Fodtøj, der bliver brugt i de kolde måneder, er nemlig særligt udsat for slid og snavs. Derfor er det en god idé at vælge fodtøj, der for alvor kan holde til at blive brugt.

Støvler til dame designes i mange forskellige typer af materialer. Typisk bør du vælge mellem skind eller læder, da det er to særligt slidstærke materiale typer.

Om ruskindsstøvler

Skind er kendetegnet ved at være blandt andet levende og åndbart. Det betyder eksempelvis, at dine fødder har det optimale indeklima. Det er desuden let at holde skind flot længe, hvis du husker at pleje og vedligeholde dine støvler.

Skind er ikke vandtæt, og det kan derfor ikke holde til store mængder af regn og sne. Særligt syningerne kan være utætte, men med den rette imprægnering kan du forlænge holdbarheden på støvlerne.

Om læderstøvler

Hvis du ikke er til støvler i skind, kan du alternativt kigge efter et par i læder. Læderstøvler findes både som blanke, matte og med mange forskellige prægninger, så der er flere muligheder for at finde unikke støvler.

Læder har en særlig styrke, og det kan samtidig strække sig og tilpasse sig fodens form. Støvler i læder er derfor typisk meget behagelige i brug.

Hvert materiale har sine fordele og ulemper, men det betyder ikke noget, om du vælger læder- eller skindstøvler. Så længe du giver dem en ordentlig pleje, har du støvler, der holder sig både flotte og stærke i længere tid.

Hvorfor skal jeg kigge efter vinterstøvler med for?

Efterårsstøvler – og nok særligt vinterstøvler – er særlig elsket for sit for. For er nemlig din garanti for fødder, der kan holde sig varme på selv de koldeste vinterdage.

Bruger du mest dine støvler på arbejde eller til en hurtig tur ned i byen, behøver du dog ikke kigge på for i samme grad, som hvis du bruger dine støvler til lange gåture i naturen.

For er typisk lavet i uld, bomuld, fleece eller blandings materiale. For varmer naturligvis mere effektivt, hvis det både er i støvlernes skaft og fod, så hvis du leder efter lange støvler til dame til vinter, kan du overveje at kigge efter et par med for i skaftet.

Der er fordele ved de forskellige typer af for.

· Uld for: Hårene i uld er hule, og derfor kan de optage varmen fra foden og holde på den. Uld er derfor meget brugbart til at holde fødderne varme.

·   Fleecefor: Fleece er et meget luftigt materiale, der samtidig er svedtransporterende. Fleece kan stort set ikke optage fugt, og derfor tørrer materialet meget hurtigt, hvis det bliver vådt.

· Bomuldsfor: Bomuld er et meget let materiale, og det passer bedst til overgangsstøvler på mildere vinterdage.

Få mere fodtøj for pengene med vinterstøvler på tilbud

Materialevalg, for og personlig stil er bare nogle af ingredienserne i opskriften på dine nye efterårs- og vinterstøvler. Vinteren er for langt de fleste en dyr tid, hvor der ofte skal sættes penge af til både julegaverne, nytårsmenuen og andre aktuelle ting.

Hvis du gerne vil shoppe flotte støvler til en endnu bedre pris, kan du derfor altid kigge efter støvler på sale. Selvom priserne er i bund, er kvaliteten stadig helt i top.

Når du har fundet de helt rette efterårsstøvler, er du for alvor klar til at gå en skøn årstid i møde!