EN

Billi Bi

Menu

Guide til køb af julegaver

Forlænget returret

Julen nærmer sig med hastige skridt, og Billi Bi tilbyder derfor forlænget returret ved køb af julegaver på www.billibi.com. Når du handler på vores webshop, har du altid 14 dages fuld returret, men ønsker du at være tidligt ude med julegaverne, giver vi dig fra den 23. november muligheden for at returnere dine julegaver købt på webshoppen frem til og med den 6. januar 2019.

Frist for bestilling

Vær opmærksom på at sidste frist for bestilling af julegaver online er onsdag den 19. december kl. 10.00. På den måde sikrer vi, at leveringen sker i tide. Der tages forbehold for eventuelle lagerfejl eller udsolgte varer.

Gaveindpakning

Hos Billi Bi tilbyder vi altid at pakke dine julegaver smukt ind, så de er klar til at lægge under juletræet. Ved bestilling på www.billibi.com skal du blot huske at tilføje Gaveindpakning som produkt i indkøbskurven eller under Tilbehør. Bemærk at du kan vælge mellem to forskellige designs. Denne service koster DKK 15,-.

Særlige åbningstider

Vi har udvidet vores åbningstider op til jul og nytår. Vælg den ønskede butik for mere information:

Billi Bi Concept Store, Købmagergade

Billi Bi Concept Store, Frederiksberg Centret

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok