EN

Billi Bi

Menu

Billi Bi Sport 6044

DKK 1.699,00

 

Sort sneaker i ruskind med rund snude, hvid platformsål og tre remme i læder med velcrolukning. Alle remme har dekorative syninger og en guldindsats med sten. Hæl og snude er prydet med patenteret metallic læder og på hælen er en skriftdetalje i guld. Yderligere har skoen skriften Since 93 i guld. Skoen har desuden en høj hvid gummisål.

Denne sko er en del af Billi Bi Since 93-kollektionen. Kollektionen er en hyldest til vores femogtyvende år på markedet, og i den anledning har vi designet en helt særlig kollektion, som består af smarte og ekstravagante sporty styles. Kollektionen bærer præg af et ønske om, at skabe nogle helt specielle sko til de ekstra særlige anledninger. Disse sko er produceret i luksuriøse materialer, og er dekoreret med perler, nitter og sten. Derfor anbefales det, at man anvender dem med forsigtighed og passer på dem.

 

• Hæl: 4 cm
• Sål: Gummi
• Normal i størrelsen

 

 

Mangler din størrelse?

Billi Bi Sport 6044

Billi Bi bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og gøre dine køb hurtigere. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere

ok