Billi Bi plejeprodukt pakke

349,00 kr.
På lager
SKU
Billi Biplejeproduktpakke

Plejeprodukt pakke som indeholder en Protector, en Leather Care, en Leather Wax og en Suede and Nubuck Care.

 

Protector: Imprægnering til alle typer glat skind, ruskind og nubuck. Imprægneringen gør skindet mere modstandsdygtigt overfor vand (dog ikke vandtæt) og beskytter desuden mod smuds og snavs. Anbefales ikke tl lakeret- og højglans skind.

Brug: Bruges udendørs. Rystes godt før brug og sprayes på med en afstand på ca. 30 cm. Lad det tørre, helst natten over.

 

Leather Care: Et farve neutral produkt som giver pleje til glat skind og sko af kombinerede materialer og blanke overflader. Dette produkt tilfører pleje og en flot finish til sko lavet af skind. 

Brug: Bruges udendørs og sprayes fra en afstand på ca. 30 cm. Poleres efter behov.

 

Leather Wax: Et special neutral plejemiddel med bivoks til polido og højglansskind. Denne Leather Wax plejer, opfrisker og tilfører højglans. 

Brug: Bruges udendørs og rystes godt. Snavs bør fjernes først og derefter sprayes et jævnt lag fra en afstand på ca. 20-25 cm. Lad det tørre og poler efter med en børste eller klud. Ved regelmæssig brug bevarer man skindets skønhed. 

 

Suede and Nubuck Care: Neutral farve opfrisker og imprægnering til ruskinds- og nubuck sko. Dette produkt plejer, imprægnerer og farveopfrisker ruskind og nubuck.

Brug: Fjern snavs og smuds inden brug. Brug udendørs. Sørg for at dække omgivelserne til for at undgå farvesprøjt. Rystes godt før brug. Spray jævnt i en afstand af ca. 30 cm og lad det tørre og børst det forsigtigt op med en ruskindsbørste.

 

LEVERING: 1-3 HVERDAGE

FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

14 DAGES FULD RETURRET

LEVERING: 1-3 HVERDAGE

FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

14 DAGES FULD RETURRET

Værd at vide
Farvekode 000