Detaljer

Land
Portugal
Farvekode
500
Ydersål
Rågummisål
Indersål
Skindsål
Foring
Skind

Værd at vide

Hælhøjde (str. 38 i cm)
9 cm
Størrelsesguide (str. 38)
Normal
Vær særlig opmærksom på:
Disse støvler er lavet af ægte skind. Skind er ikke vandtæt og er ikke egnet til gennemvædelse af bl.a. store mængder regn og sne. Støvlerne bør imprægneres grundigt inden brug og løbende derefter.

FRAGT

Vi tilbyder gratis levering til dit lokale posthus/afhentningssted, ved omdeling til privat adresse eller erhvervs adresse. Vi bestræber os altid på at behandle og levere din ordre indenfor 1-3 hverdage.

RETUR

Hvis du fortryder dit køb, har du en fortrydelsesret på 14 dage efter du har modtaget varen.

HJÆLP

Har du brug for hjælp? Du er velkommen til at ringe til os på telefon +45 33 13 38 18, tryk 3 eller på e-mail: webshop@billibi.com 

Shop sæsonens støvler

Læs mere

Shoe Care

 • BILLI BI PROTECTOR
 • BILLI BI SUEDE & NUBUCK CARE
 • BILLI BI LEATHER CARE
 • Imprægnering til alle typer glat skind, ruskind og nubuck. Anbefales ikke til lak og højglansskind.

  ANVENDELSE: Bruges udendørs. Rystes før brug. Sprayes på rengjorte overflader med en afstand på ca. 30 cm. Lad tørre, helst natten over. Det anbefales at gentage behandlingen løbende.

   

  BILLI BI PROTECTOR

  75,00 kr

 • Plejer og beskytter alle typer ruskind og nubuck læder samt genopfrisker farven.

  Bruges udendørs. Rystes før brug. Sprayes på rengjorte overflader med en afstand på ca. 30 cm. Skindet må ikke gennemvædes. Efter tørring børstes forsigtigt med en ruskindsbørste.

  BILLI BI SUEDE & NUBUCK CARE

  85,00 kr

 • Plejende spray til alle typer glat skind. Anbefales ikke til ruskind, nubuck og lak. Plejer skindet og giver en flot finish.

  ANVENDELSE: Bruges udendørs. Rystes før brug. Sprayes på rengjorte overfader med en afstand på ca. 30 cm. Lad tørre. Det anbefales at polere overfladen efter tørring

  BILLI BI LEATHER CARE

  85,00 kr

Siden 1936

HISTORIEN OM BILLI BI

I 1936 startede Søren og Evelyn Friis med at producere børnesko i en gammel stald på Vibevej i Nordvest kvarteret i København. Et par år senere besluttede de sig for at udvide deres virksomhed og begyndte derfor at designe sko til kvinder. Dette blev hurtigt en succes og efter kort tid også Fransi’s fokusområde.

Billi Bi strømper

 • Billi Bi Strømper
  59,00 kr
 • Billi Bi Strømper
  59,00 kr

Billi Bi Tote bags

 • BILLI BI TOTE BAG
  49,00 kr
 • BILLI BI SPORT TOTE BAG
  49,00 kr
 • BILLI BI JUBILÆUMS TOTE BAG
  49,00 kr
<
>

Billi Bi 4835

Udsolgt
SKU
4835-500

Sorter langskaftede støvler udført i ruskind. Støvlen har en kilehæl samt rund snude. Ydermere har støvlen en sål af rågummi, en diskret lynlåns på indersiden og en rød stikning bagpå.

Size guide
Mere info
Choose size