EN

Billi Bi

Menu

/>

PERSONDATAPOLITIK

Som kunde på Billibi.com er du til enhver tid omfattet af persondatalovens regler samt underlagt de gældende persondataretslige betingelser for billibi.com (se afsnittet "Persondataretslige betingelser"). De persondataretslige betingelser for billibi.com kan ændres uden varsel. Hvis du har en brugerprofil på billibi.com, vil du blive orienteret om sådanne ændringer ved næste login på billibi.com.

Ved at godkende disse salgs- og leveringsbetingelser accepterer du samtidig de persondataretslige betingelser for billibi.com.

Når du handler på billibi.com, videregiver vi ikke dine personoplysninger, medmindre du giver samtykke hertil. Dine personoplysninger behandles fuldt fortroligt og på betryggende vis og alene til at gennemføre din ordre. 

PERSONDATA

Når du foretager køb eller opretter en brugerprofil på billibi.com, gælder følgende betingelser i forhold til anvendelsen af dine persondata. Vi opfordrer dig til at udskrive eller gemme disse betingelser. 

PERSONDATARETSLIGE BETINGELSER

Brugen af billibi.com er til enhver tid underlagt de gældende persondataretslige betingelser. Betingelserne kan ændres uden varsel.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til disse betingelser, er du velkommen til at kontakte os pr. e-mail: webshop@billibi.com.

 

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Udover de persondataretslige betingelser, som beskrevet her, gælder også Billi Bi’s salgs- og leveringsbetingelser, når du handler på billibi.com.

 

PERSONDATA VED KØB

Når du handler på billibi.com, indsamler vi en række oplysninger om dig. Vi registrerer: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger, din e-mailadresse, samt hvilke produkter du køber. Vi anvender disse oplysninger til at ekspedere din ordre. Vi lagrer oplysningerne i en periode på fem år, fra dit seneste køb, i overensstemmelse med regnskabslovgivningen. Vi registrerer desuden, at du har accepteret vores salgs- og leveringsbetingelser og disse persondataretslige betingelser, samt i hvilket omfang du har accepteret, at billibi.com sender dig e-mails, herunder nyhedsmails.

Såfremt du har valgt at modtage vores nyhedsbrev, anvender vi også dine oplysninger til udsendelse af nyhedsbrevet. I så fald lagrer vi oplysningerne om dig, indtil du framelder modtagelsen af nyhedsbrevet.

Billibi.com anvender logstatistik. Det betyder, at vi anvender statistikken til eksempelvis at undersøge, hvilke sko og tasker der sælger bedst. 

Bemærk! De oplysninger, vi registrerer i forbindelse med dit køb på billibi.com, anvendes ikke til andre formål.

 

PERSONDATA FOR BRUGERPROFIL

Det er ikke nødvendigt at oprette en brugerprofil for at købe varer på billibi.com, ligesom det ikke er nødvendigt at foretage køb på billibi.com for at oprette en brugerprofil. 

Når du opretter en brugerprofil på billibi.com, registrerer vi en række obligatoriske oplysninger om dig i forbindelse med din brugerprofil. Det drejer sig om: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger og din E-mailadresse. Vi registrerer også, hvilke produkter du køber via din brugerprofil.

Herudover registrerer vi, om du har accepteret vores salgs- og leveringsbetingelser og disse persondataretlige betingelser, og om du har givet samtykke til, at Billi Bi sender nyhedsmails til dig.

De obligatoriske oplysninger anvender vi på samme måde, som de oplysninger du afgiver i forbindelse med et køb (se afsnittet ”Persondata ved køb'”). Herudover anvender vi din emailadresse til at identificere din brugerprofil.

 

COOKIES OG IP-ADRESSE

Billibi.com anvender såkaldte cookies. En cookie er en lille fil, som lagres på din computer. Filen indeholder en identifikation af computeren over for billibi.com og indeholder ikke i sig selv oplysninger om dig. Cookies bruges for at skabe en så god brugeroplevelse af billibi.com, som muligt, for dig, eksempelvis for at billibi.com kan huske dit brugernavn.

I forbindelse med hvert besøg på billibi.com registreres den anvendte IP-adresse. Din IP-adresse er adressen på den computer, som du anvender til at besøge billibi.com. IP-adressen registreres for at sikre, at billibi.com altid kan finde tilbage til den anvendte computer, hvis der skulle ske misbrug eller ulovligheder i forbindelse med besøget på billibi.com.

 

INDSIGT I PERSONDATA

Du kan til enhver tid sende en mail til webshop@billibi.com for at få oplyst, hvilke af dine persondata som billibi.com bruger, hvad de bruges til, hvem der har adgang til dataene og hvor de kommer fra.

Billibi.com forbeholder sig dog ret til kun at besvare en sådan henvendelse, hvis der er forløbet mere end seks måneder fra din sidste henvendelse om det samme.

Hvis du opdager, at de oplysninger, som billibi.com behandler om dig, er fejlagtige eller vildledende, opfordrer vi dig til at rette fejlen eller kontakte os, så vi kan gøre det for dig.

 

SLETNING ELLER SPÆRRING AF DIN PROFIL

Du kan til enhver tid selv slette din profil på billibi.com. Selv om du sletter din brugerprofil på billibi.com, gemmer vi af regnskabsmæssige hensyn de obligatoriske oplysninger i en periode på op til fem år fra sletningen (se afsnittet ”Persondata ved køb”). Profilen er dog ikke tilgængelig – hverken for dig eller andre brugere.

 

OPLYS OS OM FEJL OG LIGNENDE

Hvis du oplever indhold på billibi.com, som du finder fejlagtigt, anstødeligt, i strid med god etik eller måske direkte i strid med loven, vil vi gerne høre fra dig. Vi undersøger det nærmere. Du kan altid kontakte os pr. e-mail til webshop@billibi.com eller på en af de andre måder, vi angiver på vores kontaktside.

 

VIDEREGIVELSE AF PERSONDATA 

Bill Bi videregiver alene persondata med dit samtykke og i det omfang, det er beskrevet i disse betingelser. Herudover sker der ikke videregivelse af persondata. 

Billi Bi forbeholder sig dog ret til at videregive dine persondata i forbindelse med hel eller delvis overdragelse af virksomheden billibi.com. Erhverver skriver i disse tilfælde under på at overholde de gældende betingelser for behandling af persondata.

 

DATAANSVARLIG

Billibi.com er dataansvarlig i forhold til de data, som registreres i forbindelse med køb på billibi.com og de obligatoriske data, som registreres i forbindelse med oprettelsen af en brugerprofil på billibi.com, samt ved registrering af cookies og IP-adresse.

 

DATABEHANDLER

Billibi.com anvender en ekstern partner til at foretage den tekniske drift af billibi.com. Denne virksomhed behandler data, for hvilke billibi.com er dataansvarlig. 

Ved accept af disse betingelser accepterer du, at billibi.com også lader data, for hvilke du er dataansvarlig, behandle af samme databehandler. 

Databehandleren handler alene efter instruks fra billibi.com. Du giver ved accept af disse betingelser billibi.com fuldmagt til at give sådan instruktion også for de data på billibi.com, for hvilke du selv er dataansvarlig. Databehandleren har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lov om behandling af personoplysninger. På din anmodning og mod betaling af databehandlerens, til enhver tid, gældende timetakster for sådant arbejde, giver databehandleren dig tilstrækkelige oplysninger til, at denne kan påvise, at de nævnte tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger er truffet.

 

Billi Bi bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og gøre dine køb hurtigere. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere

ok