EN

Billi Bi

Menu

AFTALEVILKÅR


Billibi.com drives af: 

Billi Bi Concept ApS 
Kronprinsensgade 10 
DK-1114 København K 

Tlf.: +45 33 13 38 18 

E-mail: webshop@billibi.com 

CVR-nr.: 36 89 46 60 


Billi Bi’s almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for ethvert salg og enhver leverance fra Billi Bi, medmindre der mellem dig og Billi Bi er indgået en skriftlig aftale, der fraviger bestemmelserne, eller bestemmelserne i øvrigt måtte være i strid med beskyttelsespræceptive regler for forbrugere. 

Når du handler på billibi.com, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært købeloven og forbrugeraftaleloven. Billi Bi gemmer ikke en egentlig kopi af aftalen mellem dig og billibi.com, men foretager alene en teknisk lagring af aftalens indhold. Du er derfor påkrævet selv at gemme bevis for din handel med billibi.com. I din pakke forefindes en faktura, som er dit bevis på handlen. Denne skal gemmes og forevises ved eventuelle reklamationer. 


PRISER 

Vores priser er fastsat i overensstemmelse med nuværende råvarepriser og med forbehold for eventuelle ændringer i valuta og moms. Alle vores priser er i danske kroner og inklusive 25 procent moms. Bliver momssatsen ændret, forbeholder vi os ret til at justere vores priser tilsvarende. Vi tager forbehold for eventuelle tryk- og skrivefejl samt udsolgte og udgåede varer. 


BETALING 

Du kan betale med følgende kort: Visa/Dankort, Dankort, eDankort, Visa Elektron, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro, Eurocard, Diners Club, JCB. 

Vi hæver først beløbet på din konto, når ordren er godkendt og sendt afsted fra os. Kvitteringen, som skal bruges ved eventuel returnering og reklamation, kommer sammen med din pakke, hvorfor den derfor skal gemmes. Den E-mail, du modtager fra os ved bestilling, er IKKE en kvittering og er derfor ikke tilstrækkelig i forbindelse med returnering eller reklamation. 

Når du betaler med betalingskort hos Billi Bi, formidles dine kreditoplysninger via hjemmesiden til PBS på en sikker og krypteret SSL-forbindelse. Dine kortoplysninger er helt private og vil ikke blive delt med andre, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler. 

I tilfælde af at varen udebliver, får du selvfølgelig dine penge tilbage. 


LEVERINGSMÅDER 

Forsendelse i Danmark

Vi tilbyder levering ved afhentning af pakke på dit lokale posthus/afhentningssted til et fragtgebyr på DKK 39. Ved omdeling til privat adresse eller erhvervsadresse påkræves der et fragtgebyr på DKK 55. Skulle din vare komme til skade under leveringen, dækker reklamationsretten (se afsnittet ”Reklamation”).

Vores fragtfirma leverer din vare på leveringsadressen mellem kl. 08:00 og 16:00. 

Leveringstid i Danmark

Vi bestræber os på at behandle og levere din ordre hurtigst muligt indenfor 1-3 hverdage. Ved bestilling på hverdage inden kl. 10 forventer vi at kunne levere varen til dig indenfor 2 hverdage. Ved udsalg må der dog forventes op til en dag længere leveringstid.

Forsendelse til udlandet 
Vi benytter ligeså DPD til at levere varer til øvrige adresser i Europa. Undtagelsesvist sender vi til Norge, Sverige og Grønland med Post Danmark. 

Afhentning i butikken 
Har du valgt selv at afhente dine varer i vores butik, kan du tidligst samme dag afhente dine varer efter to timer indenfor butikkens åbningstid med undtagelse af lørdag. 

Levering i udlandet 
Skal du have varer leveret i udlandet, tager vi forbehold for betingelserne for den lokale udbringning. Vi kan derfor ikke garantere et bestemt leveringstidspunkt ved udlandslevering. 

LEVERINGSOMKOSTNINGER

• Danmark: DKK 39 - uden omdeling

• Danmark: DKK 55 - med omdeling

• Tyskland: DKK 105 

• Sverige: DKK 105

• Færøerne: DKK 380

• Finland: DKK 1170

• Island: DKK 310

• Luxembourg: DKK 105

• Holland: DKK 105

• Belgien: DKK 105

• Frankrig: DKK 180

• Schweiz: DKK 420

• Italien: DKK 180

• Storbritannien: DKK 180

• Spanien (ekskl. Balearerne og De canariske øer): DKK 230

• Irland: DKK 310

• Portugal: DKK 230

• Polen: DKK 140

• Norge: DKK 300

• Grønland: DKK 410

• Østrig: DKK 150

• Grækenland: DKK 300

• USA: DKK 510

• Canada: DKK 660

• Australien: DKK 490

• Asien: DKK 660


Bemærk! Vi er hos billibi.com ikke ansvarlige for, om det nationale toldvæsen i dit land opkræver told og moms på forsendelser. 


RETUR- OG FORTRYDELSESRET 

Hvis du fortryder dit køb, har du en fortrydelsesret på 14 dage efter, at du har modtaget varen. For at retur- og fortrydelsesretten kan udnyttes, skal du enten have returneret varen eller have informeret Billi Bi på webshop@billibi.com omkring din fortrydelse inden 14 dage efter, at du har modtaget varen. Varen skal ligeledes returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den samt returneres i original emballage. Du skal yderligere vedlægge fakturaen samt en udfyldt returformular, som medfulgte i pakken, da du modtog den. Køber står selv for forsendelsesomkostningerne ved retur. 

Returadressen er: 

Billi Bi Concept Store 
Købmagergade 27 
1150 København K 

Billi Bi tilbagebetaler købsprisen hurtigst muligt efter, at vi har modtaget varen retur eller senest 14 dage efter, at vi har modtaget dokumentation for din beslutning om fortrydelse samt dokumentation for varens returnering. Billi Bi tilbagebetaler kun returvaren, såfremt at returvaren lever op til betingelserne for, at retur- og fortrydelsesretten kan udnyttes. Billi Bi anser ibrugtaget fodtøj og tasker som værende ikke salgsbare, hvorfor vi oftest betragter eventuelle returnerede ibrugtagne varer med en 100% værdiforringelse samt en kompensation svarende hertil. Vi efterstræber at kreditere returvarer hver mandag. Hvis du har betalt med Mastercard, går der ca. to uger efter kreditering, før pengene er på din konto. 


REKLAMATION 

Du har, når du handler hos Billibi.com, ifølge købeloven, to års reklamationsret på mangelfulde varer. Skulle du, ved levering, være så uheldig at modtage en forkert eller beskadiget vare, skal du reklamere indenfor rimelig tid, efter du har opdaget manglen, dog senest 14 dage fra leveringsdagen. 

Det er dog en forudsætning for at udnytte reklamationsretten, at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller af anden skadevoldende adfærd. 

Vær opmærksom på at billibi.com deler lager med Billi Bi på Købmagergade. Hvorfor det kan forekomme, at produkter solgt på webshoppen, kan være blevet prøvet på af andre kunder. Dette opfatter vi ikke som værende en mangel. 

Ønsker du at reklamere på en modtaget vare bedes du fremsende fotos samt en beskrivelse af fejlen til vores e-mailadresse webshop@billibi.com, hvorefter vi vil vurdere din sag. Er varen købt i vores fysiske butik på Købmagergade 27 i København bedes mailen sendes til store@billibi.com. Du kan også udnytte reklamationsretten ved fremmøde i vores fysiske butik - medbring blot din ordre samt faktura. Vi forbeholder os ret til, med et enkelt forsøg, at afhjælpe en mangel eller erstatte med en tilsvarende ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage.


RISIKO OG ANSVAR 

Ansvaret for varen overgår til dig, når varen er leveret til dig. Herefter overgår ansvaret for varen først til Billi Bi, når Billi Bi har modtaget den returnerede vare. Billi Bi kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger af dansk lovgivning. En eventuel tvist mellem dig og Billi Bi afgøres efter danske regler ved Københavns Byret. 


HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER 

Som kunde på Billibi.com er du til enhver tid omfattet af persondatalovens regler samt underlagt de gældende persondataretslige betingelser for billibi.com (se afsnittet "Persondataretslige betingelser"). De persondataretslige betingelser for billibi.com kan ændres uden varsel. Hvis du har en brugerprofil på billibi.com, vil du blive orienteret om sådanne ændringer ved næste login på billibi.com.

Ved at godkende disse salgs- og leveringsbetingelser accepterer du samtidig de persondataretslige betingelser for billibi.com. 

Når du handler på billibi.com, videregiver vi ikke dine personoplysninger, medmindre du giver samtykke hertil. Dine personoplysninger behandles fuldt fortroligt og på betryggende vis og alene til at gennemføre din ordre.

For yderligere information om behandling af personoplysninger, gå direkte til billibi.com’s persondataretslige betingelser.


KLAGEADGANG
Såfremt du ønsker at klage over en vare, som er købt hos Billi Bi, er du som kunde hos os altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Billi Bi kundeservice kan både kontaktes pr. e-mail samt via telefon. Kontaktoplysningerne finder du på vores hjemmeside under ’Kontakt’, hvilket kan findes nederst på vores forside.

KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN, CENTER FOR KLAGELØSNING
Såfremt det ikke lykkes os at finde frem til en tilfredsstillende løsning, kan du, hvis betingelserne herfor er opfyldt, indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning. Du kan klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen ved at fremsende din klage til adressen Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby eller via www.forbrug.dk.

EU KOMMISSIONENS ONLINE KLAGEPORTAL
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du anvende EU-Kommissionens online klageportal. Du kan indgive klagen på følgende link: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage til EU-Kommissionens online klageportal, bedes du angive vores e-mail adresse, som er følgende: webshop@billibi.com

FORBRUGERKLAGENÆVNET 
Forudsat at vi ikke når frem til en fælles løsning gennem Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning kan du klage til Forbrugerklagenævnet via følgende link: https://minsag.forbrug.dk/FKVWeb/CheckComplaintStart.aspx


PERSONDATA 

INDLEDNING

Når du foretager køb eller opretter en brugerprofil på billibi.com, gælder følgende betingelser i forhold til anvendelsen af dine persondata. Vi opfordrer dig til at udskrive eller gemme disse betingelser. 

PERSONDATARETSLIGE BETINGELSER

Brugen af billibi.com er til enhver tid underlagt de gældende persondataretslige betingelser. Betingelserne kan ændres uden varsel. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til disse betingelser, er du velkommen til at kontakte os pr. e-mail: webshop@billibi.com. 

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 

Udover de persondataretslige betingelser, som beskrevet her, gælder også Billi Bi’s salgsog leveringsbetingelser, når du handler på billibi.com. 

PERSONDATA VED KØB 

Når du handler på billibi.com, indsamler vi en række oplysninger om dig. Vi registrerer: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger, din e-mailadresse, samt hvilke produkter du køber. Vi anvender disse oplysninger til at ekspedere din ordre. Vi lagrer oplysningerne i en periode på fem år, fra dit seneste køb, i overensstemmelse med regnskabslovgivningen. 

Vi registrerer desuden, at du har accepteret vores salgs- og leveringsbetingelser og disse persondataretslige betingelser, samt i hvilket omfang du har accepteret, at billibi.com sender dig e-mails, herunder nyhedsmails. 

Såfremt du har valgt at modtage vores nyhedsbrev, anvender vi også dine oplysninger til udsendelse af nyhedsbrevet. I så fald lagrer vi oplysningerne om dig, indtil du framelder modtagelsen af nyhedsbrevet. Billibi.com anvender logstatistik. Det betyder, at vi anvender statistikken til eksempelvis at undersøge, hvilke sko og tasker der sælger bedst. 

Bemærk! De oplysninger, vi registrerer i forbindelse med dit køb på billibi.com, anvendes ikke til andre formål. 

PERSONDATA FOR BRUGERPROFIL 

Det er ikke nødvendigt at oprette en brugerprofil for at købe varer på billibi.com, ligesom det ikke er nødvendigt at foretage køb på billibi.com for at oprette en brugerprofil. 

Når du opretter en brugerprofil på billibi.com, registrerer vi en række obligatoriske oplysninger om dig i forbindelse med din brugerprofil. Det drejer sig om: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger og din E-mailadresse. Vi registrerer også, hvilke produkter du køber via din brugerprofil. 

Herudover registrerer vi, om du har accepteret vores salgs- og leveringsbetingelser og disse persondataretlige betingelser, og om du har givet samtykke til, at Billi Bi sender nyhedsmails til dig. 

De obligatoriske oplysninger anvender vi på samme måde, som de oplysninger du afgiver i forbindelse med et køb (se afsnittet ”Persondata ved køb'”). Herudover anvender vi din emailadresse til at identificere din brugerprofil. 

COOKIES OG IP-ADRESSE 

Billibi.com anvender såkaldte cookies. En cookie er en lille fil, som lagres på din computer. Filen indeholder en identifikation af computeren over for billibi.com og indeholder ikke i sig selv oplysninger om dig. Cookies bruges for at skabe en så god brugeroplevelse af billibi.com, som muligt, for dig, eksempelvis for at billibi.com kan huske dit brugernavn. 

I forbindelse med hvert besøg på billibi.com registreres den anvendte IP-adresse. Din IP-adresse er adressen på den computer, som du anvender til at besøge billibi.com. IP-adressen registreres for at sikre, at billibi.com altid kan finde tilbage til den anvendte computer, hvis der skulle ske misbrug eller ulovligheder i forbindelse med besøget på billibi.com. 

INDSIGT I PERSONDATA 

Du kan til enhver tid sende en mail til webshop@billibi.com for at få oplyst, hvilke af dine persondata som billibi.com bruger, hvad de bruges til, hvem der har adgang til dataene og hvor de kommer fra. 

Billibi.com forbeholder sig dog ret til kun at besvare en sådan henvendelse, hvis der er forløbet mere end seks måneder fra din sidste henvendelse om det samme. 

Hvis du opdager, at de oplysninger, som billibi.com behandler om dig, er fejlagtige eller vildledende, opfordrer vi dig til at rette fejlen eller kontakte os, så vi kan gøre det for dig. 

SLETNING ELLER SPÆRRING AF DIN PROFIL 

Du kan til enhver tid selv slette din profil på billibi.com. Selv om du sletter din brugerprofil på billibi.com, gemmer vi af regnskabsmæssige hensyn de obligatoriske oplysninger i en periode på op til fem år fra sletningen (se afsnittet ”Persondata ved køb”). Profilen er dog ikke tilgængelig – hverken for dig eller andre brugere. 

OPLYS OS OM FEJL OG LIGNENDE 

Hvis du oplever indhold på billibi.com, som du finder fejlagtigt, anstødeligt, i strid med god etik eller måske direkte i strid med loven, vil vi gerne høre fra dig. Vi undersøger det nærmere. Du kan altid kontakte os pr. e-mail til webshop@billibi.com eller på en af de andre måder, vi angiver på vores kontaktside. 

VIDEREGIVELSE AF PERSONDATA 

Bill Bi videregiver alene persondata med dit samtykke og i det omfang, det er beskrevet i disse betingelser. Herudover sker der ikke videregivelse af persondata. 

Billi Bi forbeholder sig dog ret til at videregive dine persondata i forbindelse med hel eller delvis overdragelse af virksomheden billibi.com. Erhverver skriver i disse tilfælde under på at overholde de gældende betingelser for behandling af persondata. 

DATAANSVARLIG 

Billibi.com er dataansvarlig i forhold til de data, som registreres i forbindelse med køb på billibi.com og de obligatoriske data, som registreres i forbindelse med oprettelsen af en brugerprofil på billibi.com, samt ved registrering af cookies og IP-adresse. 

DATABEHANDLER 

Billibi.com anvender en ekstern partner til at foretage den tekniske drift af billibi.com. Denne virksomhed behandler data, for hvilke billibi.com er dataansvarlig. 

Ved accept af disse betingelser accepterer du, at billibi.com også lader data, for hvilke du er dataansvarlig, behandle af samme databehandler. 

Databehandleren handler alene efter instruks fra billibi.com. Du giver ved accept af disse betingelser billibi.com fuldmagt til at give sådan instruktion også for de data på billibi.com, for hvilke du selv er dataansvarlig. Databehandleren har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lov om behandling af personoplysninger. På din anmodning og mod betaling af databehandlerens, til enhver tid, gældende timetakster for sådant arbejde, giver databehandleren dig tilstrækkelige oplysninger til, at denne kan påvise, at de nævnte tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger er truffet. 


SÅDAN HANDLER DU PÅ BILLIBI.COM

Start med at lægge den eller dine udvalgte varer i indkøbskurven. 
Når du har valgt det eller de produkter, du ønsker at købe, skal du gå til check-out i indkøbskurven og følge nedenstående seks steps: 

1. SIGN IN: Her skal du registrere dig som kunde eller som gæst (engangskøb). 
Hvis du allerede er registreret, kan du logge ind med dit nuværende log in. 

2. ADRESSE: Udfyld navn, adresse m.v. (alle felter skal udfyldes). 

3. DELIVERY: Vælg imellem tre forskellige leveringsmetoder: 

• Local pick-up location 
Afhent din ordre ved en døgnpost (DKK 39,00). 

• Delivery 
Omdeling - levering direkte til din dør (DKK 55,00). 

• Pick-up in store 
Du kan også vælge at hente din ordre i butikken for (DKK 0,00). 

Husk: Vi pakker meget gerne din ordre ind som gave og lægger et fint kort ved (DKK 45,00). 

4. PAYMENT: Vælg betalingskort og gå videre til confirm. 

5.CONFIRM: Tjek at din samlede ordre er korrekt, læs og accepter betingelserne og aflæg ordren. 

6. BETALING: Vælg betaling med kreditkort, skriv kontooplysninger og afslut betalingen. 
Herefter vil kvittering og ordrebekræftelse blive vist og samtidig blive sendt til din mail. 

Tak for din bestilling!
Du kan nu glæde dig til at modtage din ordre inden for 1 – 3 hverdage! Har du problemer med at gennemføre din ordre, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 33 13 38 18 eller pr. mail på webshop@billibi.com 

Bemærk! Vi benytter alene dine personoplysninger og e-mailadresse til at gennemføre din ordre. Derudover benytter og videregiver vi ikke dine personoplysninger uden samtykke fra dig (se afsnittet ”Håndtering af personoplysninger”). Dine kortoplysninger formidles via Billi Bi til PBS på en sikker og krypteret SSL- forbindelse, så hverken Billi Bi eller uvedkommende får adgang til dine kortoplysninger (se afsnittet ”Betaling”).

Billi Bi bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og gøre dine køb hurtigere. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere

ok